aanmelden als lid wijzigen gegevens

Kijk bij evenementen voor meer info over het Hemelvaarttreffen 2020

De VW 412 Club Holland is een club van rond de 70 liefhebbers van de Volkswagen 411 en 412 (de "Type 4"). Samen hebben deze leden ongeveer 90, al dan niet rijdende Volkswagens van het Type 4 in bezit.

 

Het hoofddoel van de club is het zolang mogelijk op de weg houden van de Types 4. Daarnaast zijn het vooral de gezellige bijeenkomsten die de boventoon voeren.

Leden hoeven absoluut geen perfecte Type 4 te hebben; zolang ze maar plezier hebben in het rijden en eventueel onderhouden van de auto, is het doel al bereikt.

Per jaar komen we 3 tot 4 maal bij elkaar voor een rit en één keer voor een technische dag. De ritten worden op diverse plaatsen in het land gehouden en voeren over het algemeen langs leuke en interessante plekjes. Uiteraard wordt er op tijd gestopt voor een bakje koffie.

 

 

Tijdens deze ritten is het leuk om eens te letten op de mensen langs de route, die blijven kijken en zich verbazen over zo´n stoet van dit, toch wel bijzondere type Volkswagen. Velen zullen waarschijnlijk niet eens weten om welk merk en type auto het gaat.

 

 

Tijdens de technische dagen is er volop de mogelijkheid om aan de auto te sleutelen. Voor de handige doe-het-zelver is er ruimte om te sleutelen en voor de wat minder handige leden staat een ploegje techneuten klaar om te helpen met het oplossen van eventuele problemen. Na afloop wordt er meestal een gezamenlijke maaltijd genuttigd.

 
 

Het clubblad verschijnt 6 maal per jaar. Dit blad is gevuld met nuttige informatie, verslagen van club- bijeenkomsten, technische tips en te koop staande onderdelen en/of auto´s.

Mocht u meer willen weten en/of lid willen worden van de 412 Club Holland dan kunt u contact opnemen met:

412 Club Holland
Telefoon: 0314 - 391 230
E-mail: info@412club.nl

Voor interessante Weetjes met betrekking tot de 412, klikt u hier.

Voor onze Privacyverklaring, klik hier